Auteur Topic: Registratieovereenkomst  (gelezen 3489 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Beagle

  • Administrator
  • Kapitein
  • ******
  • Berichten: 4.722
  • Geslacht: Man
  • Antwerpen
Registratieovereenkomst
« Gepost op: februari 24, 2010, 16:46:03 pm »
Omdat niet iedereen de Registratieovereenkomst echt leest bij het registreren en je ze later niet kan teruglezen, zonder registratie plaats ik de voorwaarden ook even hier.

Voorwaarden voor forum deelname aan Scheepsmodelbouw.
Door het betreden van Scheepsmodelbouw (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze" “Hier” “Het forum”) ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden :

-  Door het gebruik van dit forum, ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, seksueel georienteerde of ongeoorloofde berichten plaatst. Ook ga je er mee akkoord dat je geen door copyright beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen. Het, al dan niet veelvuldig, plaatsen van spam, reclame, kettingbrieven, pyramide-verkoop en petities is ook verboden op dit forum.
Begrijp wel dat het onmogelijk is voor de beheerders om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren, ze zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten zijn de verantwoordelijkheid van het lid dat ze heeft geplaatst, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden of de eigenaar van het forum. Eenieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie meteen te melden aan een beheerder of moderator. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen binnen een redelijke tijdspanne, als zij vinden dat verwijderen van een dergelijk bericht noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde geldt voor de informatie in profielen van leden.

- Het forum is een BE domein en de Belgische wetgeving in verband met misbruik en ongeoorloofd gebruik van internet, spam, obscene, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, discriminerende of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar het forum gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internet provider en/of bevoegde instanties.

- Als lid ben jij als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaars van dit forum, de afhankelijke websites, het bestuur en zijn helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade.
De eigenaren van dit forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard op dit forum), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

- Dit forum richt zich uitsluitend tot  "Statische-Scheeps-Modelbouw". Berichten over ander vormen van modelbouw worden niet toegelaten. ( Vliegtuigen - Auto's - Figuren - RC -verwante  etc)

-    Bij registratie dient u een provider gebonden email adres te gebruiken. Het gebruik van gratis email accounts wordt door ons niet zonder extra vragen toegestaan. Onder gratis e-mail accounts verstaan wij: aol / hotmail / gmail /  gmx / googlemail /freeler  etc.  Enkel bij voldoende informatie die vrijwillig verstrekt wordt zullen wij webmail (hot-gmail enz..) adressen aanvaarden en dit om vervuiling van het forum door misbruikers van deze diensten te voorkomen

- Je gaat ook akkoord met het feit dat de beheerder/eigenaar en door hem aangestelde moderatoren het recht hebben om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten.

- Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Nadat je jezelf hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, zul je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar van het forum of de staf als onjuist of onzedelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder berichtgeving vooraf. Gepaste sancties kunnen volgen.


- Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder je instemming.

- Noch Scheepsmodelbouw, noch "SMF" zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forum-hack toch openbaar gemaakt zouden worden.

- Het Scheepsmodelbouw team is niet verantwoordelijk bij schade die u meent op te lopen door het gebruik van het forum of voor de inhoud van berichten die geplaatst worden.

- Bij ieder bericht dat je post, zal je IP-adres worden opgeslagen, voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je ISP benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in geval van een ernstige inbreuk op deze overeenkomst.

- Tevens zal de forumsoftware een cookie opslaan in de cache van je browser. Dit is een tekstbestand dat kleine stukjes informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie van of naar je computer versturen.
Ship modelling is not a hobby, it has become a way of live. © Brian King.
Als je ouder wordt, wordt alles slechter, behalve het vergeten, dat wordt steeds beter ...
Geen kennis zonder kunde, Geen kunde zonder Kennis. © Ab Hoving

Grtz Erik