Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Nieuwe leden stellen zich voor * / Hallo allemaal
« Laatste bericht door eddie Gepost op Vandaag om 19:40:24 »
Ik ben dus Eddie, 52 jaar en werkzaam als planner/ werkvoorbereider. Ik had me een tijdje geleden geregistreerd maar waarschijnlijk heb ik een mail gemist of per ongeluk gewist. Anyway ik dacht zojuist ik zal eens even kijken en ik kon me zowaar aanmelden.

Ergens in 2015 (ik geloof July/Augustus) was ik begonnen met de Titanic van Mantua. Ik had de eerste doos besteld van in totaal vier want ik wou hem statisch maken en dan heb je doos nummero vijf niet nodig. Na het vinden van een nieuwe liefde en een verhuizing de boel weer helemaal op de rit en dacht ik weer aan de Titanic te kunnen werken. Maar wat we ook vonden.........................geen Titanic, wel de bouwplank maar zonder bouwpakket heb je daar vrij weinig aan  :wink: Diverse keren met het idee gelopen om hem weer opnieuw te bestellen maar steeds maar niet gedaan. Totdat mijn vriendin mijn getreuzel waarschijnlijk een beetje moe was en in Maart van dit jaar stond er een grote doos in de kamer met daarin alle vier de delen van de Titanic  :shock: :shock:
Ik ben daar nu rustig mee aan het werk (ligt momenteel eventjes stil) maar ben zo blij als een kind dat ik hem weer heb.

Ik zal morgenavond een topic openen met de bouw van dit schip.
2
Boten - Zelfbouw - Statisch * / Re: 1:88
« Laatste bericht door stanley Gepost op mei 14, 2018, 07:13:17 am »
Henk, ik denk dat ik je mailadres kwijt ben. Heb twee maal geprobeerd je materiaal over het Hohenzollernmodel te sturen, maar met weinig succes geloof ik.
Ab
3
Het is inderdaad een mooie internationale dag geweest, met deelnemers en bezoekers uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Nog niet bevestigd op dit moment, maar de verwachting is dat we volgend jaar weer in de herhaling gaan en dat deze dag wederom bij de Bataviawerf zal worden gehouden.

Verder zal er een deel van de modellen ook te zien zijn op de NVM modelbouwdag in Gorinchem op 6 oktober ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de NVM.

Details volgen zodra bevestigd.
5
heb je een link naar dat forum?
Constant
6
Boten - Zelfbouw - Statisch * / Re: 1:88
« Laatste bericht door pauwels Gepost op mei 10, 2018, 19:22:31 pm »
Ik heb 1 plaat kunnen vinden Jan. Ik ben nog zoekende naar een Duits forum waar een link op staat van andere foto's van het Hohenzollernmodel die niet in het boek staan. Ik kan de link in ieder geval niet meer vinden in mijn bibliotheek.

Deze link nu gevonden;

http://fotocollectie.huisdoorn.nl/zoeken
Titel ''Hohenzollern'' invoeren.

  Deze link nu gevonden;  http://fotocollectie.huisdoorn.nl/lijst?titel=&beschrijving=&datering=&datering2=&objectnummer=&fotograaf=&trefwoorden=scheepsmodellen&personen=&locaties=&techniek=

 
7
Ik zag op het duitse forum dat ook daar met enthousiasme over deze dag gesproken werd.
Toch jammer dat ik er niet kon zijn....

Jan
8

Hele mooie dag, en erg gezellig helaas verstapte mijn vrouw zich waardoor we eerder naar huis moesten dan de bedoeling was.
Constant nog bedankt voor je garens, zal me nu  toch echt bezig moeten gaan houden met het touwslaan.
9
Zeer de moeite waard geweest. Topdag. Voor herhaling vatbaar. :D
10
Het was een topdag in Batavialand. Er waren een groot aantal modellen en bezoekers liepen de hele dag in en uit.
Onderstaand een korte impressie van die dag door omroep flevoland.
Constant

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/159780/miniatuurschepen-schitteren-bij-batavialand

Pagina's: [1] 2 3 ... 10